Hoteller

Ruby Beauty har aftaler med en masse dejlige hoteller rundt omkring.
De kan benyttes i forbindelse med operation, eller bare på en hygge, shoppe eller SPA tur.Hotel Europa Royale ****

Europa Royale ligger i centrum af Kaunas, ca. 500 m fra Žalgiris Arena, 400 m fra Laisves aleja og kun 100 m fra Akropolis Butiks- og Underholdningscenter.

Der tilbydes værelser med aircondition og minibar. Der findes desuden gratis WiFi på fællesområderne samt gratis privat parkering.

Samtlige værelser på Europa Royale Kaunas er elegant indrettede. Nogle af værelserne er udsmykkede med reproduktioner af kendte kunstværker. Samtlige værelser har eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.Gæsterne på Royale Kaunas har adgang til hotellets spacenter mod et tillægsgebyr, hvor der findes sauna, spabad og dampbad.

Der serveres også daglig morgenbuffet.Hotel Kaunas City ***Hvis du ønsker et rigtig godt hotel, uden at skulle betale en bondegård, så er Kaunas City Hotel det helt rigtige for dig.

Kaunas City Hotel ligger midt på den store gågade - Laisves aleja (Frihedens gade), med masser af cafeer og butikker. Faktisk ligger der både supermarked og cafe/restaurant i stueetagen af hotellet.
Det tilbyder rummelige værelser med aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler samt gratis trådløst internet.

Rengøringen er helt i top, og de værelser Ruby Beauty bruger, ligger lige overfor receptionen, så det er nemt at komme i kontakt med receptionisten hvis det er nødvendigt.

Der er elevator og hotellet ligger ovenpå et supermarked.
Værelserne har minibar, så du kan sagtens købe ind selv og opbevare det i køleskabet.