Spring thread/
Trådløft

Vidste du, at der er en nyskabende og ikke-kirurgisk løsning til at give dig din skønhed på ingen tid og med en langtidsholdbar virkning?

Spring Thread® kosmetiske tråde er resultatet af lange års forskning og er et effektivt svar til at reducere hængende ansigtshud på lang sigt.

Et nyt produkt, lavet i Frankrig, vil blive det næste store indenfor kosmetiske løsninger, og vil hjælpe dit ansigt med at genvinde sit ungdommelige udseende, på en sikker måde med et garanteret naturligt udseende. Spring Thread® er en eksklusiv og patenteret løsning; det understøtter og former væv, så ansigtet ikke længere virker statisk. Effekten er naturlig og fuld af liv, da hudens og tissuesisens smidighed beholdes. Trådene er farveløse og kan monteres hurtigt og nemt uden at efterlade ar.

Fordele ved Spring Thread:

 • Større sikkerhed
  Medicinsk polyester og silikone er perfekt bioopløselige materialer. De er stabile og har været anvendt i implantater i over 50 år. Trådene kan monteres fuldstændigt uden risiko for patienten
 • Langtidsvarende effekt. Det er vigigt at vælge en kosmetisk tråd, der holder ansigtet ungt over tid. Spring Thread® er meget resistent; Den består af fleksible og elastiske tandhjul, der følger bevægelserne af dine muskler uden risiko for brud. Efter montringen, som kun tager et par minutter, vil de holde i mange år.
 • 100% lavet i Frankrig for større pålidelighed
  Spring Thread® er et fransk fremstillet produkt. Hvert trin i fremstillingen styres med stor detaljeorientering for at sikre dig et avanceret kvalitetsprodukt. Trådene er CE-mærket (klasse IIb) og overholder standart EN ISO 13485- hvilket er et bevis på den høje standard der er i produktionen.

Hvordan monteres trådene?

 • 1

  Hvor længe varer resultaterne?
  Spring Thread® implantater er permanente. I modsætning til andre resorberbare produkter holder Spring Thread® resultaterne i mellem 3 og 6 år afhængigt af den enkelte sag. Dette produkt kan imidlertid ikke udføre 'mirakler'. Det forhindrer ikke aldring af væv, hvilket betyder at efter et par år bliver du nødt til at vælge imellem at gøre intet, få strammet trådene eller få nye tråde.
 • 2
  Hvilke områder af ansigt og krop kan behandles?
  Spring Thread® produkter er egnede til behandling af ansigts- og krop. Følgende områder kan behandles: Ansigt: kinder, kindben, kæbe, øjenbryn og hals. Krop: bryster, arme, lår og ben.
 • 3
  Hvad er fordelene ved Spring Thread®?
  Spring Thread® giver mange fordele i forhold til andre produkter på markedet, idet de er:
  • Fleksible, de er lette at montere og forårsager ikke ubehag
  • Elastisk, de følger dine bevægelser
  • Ikke-aggressive modhagere, ingen risiko for smerte under bevægelse
  • Ikke-opløselige, resultatet varer 2 til 3 gange længere end andre tråde
  • Indeholder et større antal modhagere end andre tråde, hvilket giver en stærk forankring. Vævene understøttes effektivt
  Det opnåede resultat er derfor usædvanligt naturligt. Ansigtet forbliver meget animeret, med en omformet oval, revitaliseret læbekontur og et mere defineret blik omkring øjnene.
 • 4
  Hvilke forholdsregler bør tages før proceduren?
  Der er ingen specifikke forholdsregler eller nødvendig behandling. Det er dog vigtigt, at du spørger din læge om eventuelle spørgsmål, du måtte have, så du bliver godt informeret om trådene og implantatproceduren. Lægen vil bede dig om at vaske dit hår med desinfektions shampoo på dagen for procedure og ordinere et mildt beroligende middel for at hjælpe dig med at forblive afslappet.

 • OBS!

  Dette er IKKE det samme som almindelige trådløft (Silhouette og andet) - dette er blivende tråde, der holder 3-8 år!

  Ingen laver dette i Danmark!
 • 5
  Hvilke behandlere har tilladelse til at implantere Spring Thread®?
  Spring Thread® har en streng proces til udvælgelse, træning og godkendelse af læger og kirurger til at udføre trådimplantater. Det er således KUN læger - oftest plastikkirurger - der har tilladelse til at montere vores tråde.
 • 6
  Er det smertefuldt?
  Proceduren udføres generelt under lokalbedøvelse og undertiden under et passende beroligende middel, hvis patienten føler sig nervøs. Trådimplantatproceduren er næsten smertefri. Der opstår ingen smerte under trådindsættelsen.
 • 7
  Hvordan er forløbet efter monterig af tråde?
  Efter dit Spring Thread®-wireimplantat anbefales nogle få hviledage, hvor du følger dette:
  • Hold kæbebevægelsen til et minimum
  • Prøv at sove på ryggen
  • Vask dit ansigt kun i opadgående retning
  • Du må ikke massere huden
  Derudover er det muligt i løbet af de timer, der følger efter behandlingen, at der forekommer et svagt ødem (hævelse), noget rødme eller blå mærker. Dette vil forsvinde inden for få dage. Nogle hudfoldninger kan også forekomme. Disse er et resultat af stramningen af trådene. De vil forsvinde inden for få dage.
 • 8
  Hvad er fordelene i forhold til en kirurgisk ansigtsløftning?
  Ansigtets aldring kan i hovedtræk behandles på to måder:
  Injektioner:
  Tab af vævstæthed kan kompenseres med injektioner for at genoprette tabt volumen, enten ved anvendelse af botulinumtoksinbehandlinger (botox) for den øverste del af ansigtet eller ved anvendelse af hyaluronsyre (fillers) til andre dele af ansigtet. Dette har betydet at antallet af kirurgiske ansigtsløft er faldet betydeligt de seneste år. Trådlødt:
  Denne teknik kræver IKKE et snit til implantation af trådene. Trådene gør det muligt at hive huden op mod den øverste del af ansigtet og løfter derfor vævet, men uden at det er nødvendigt at skære hud væk.


Priser

Priser på et trådløft varierer i forhold til hvor mange tråde, der skal monteres.

Send os billeder - forfra og i profil - og så sender vi dem til kirurgen for en vurdering.

Når kirurgen vender tilbage, får du et forslag samt en endelig pris.

Eksempel:

- 6 tråde - ansigt alene: Pris kr. 16.000 DKK
- 10 tråde - ansigt og hals: Pris kr. 25.000 DKKFør og efter

<


Ruby Beauty IVS CVR-nr.: 38994433 Telefon: +45 5181 3839